Javier Aguirre durant la roda de premsa
Espanyol

Héctor Moreno torna a entrar a la llista de Javier Aguirre

Javier Aguirre ha tornat a convocar el central Héctor Moreno, ja recuperat de la lesió. La seva entrada ha deixat fora de la llista Manu Lanzarote. El tècnic mexicà creu que el seu equip necessita la victòria tant com el seu rival d'aquest diumenge, un Almeria en zona de descens.

Actualitzat

Héctor Moreno ja s'ha recuperat de la seva lesió i ha tornat en entrar en la convocatòria de Javier Aguirre pel partit d'aquest diumenge a les 12 contra l'Almeria. El damnificat per aquesta tornada ha estat Manu Lanzarote, que ha cedit el seu lloc a la llista al central mexicà. Aquest és l'únic canvi que ha introduït l'entrenador de l'Espanyol respecte a la llista del partit anterior. Pel tècnic, aquesta ha estat una bona setmana perquè "hem recuperat a jugadors que han estat lesionats com Héctor i Abraham, hem entrenat amb els 22, forts i sans. Hem recuperat la intensitat dels entrenaments. No podem relaxar-nos pel clima i la posició de comoditat de la taula. Hem de donar una alegria a l'afició, ja toca".

Aguirre reconeix que l'Almeria necessita el triomf en la seva lluita per salvar la categoria, però el seu equip hauria de sentir-se igualment afamat per la victòria després de no guanyar en els últims 4 partits. "El nivell de pressió i de desesperació hauria de ser el mateix. Ens hi juguem molt: prestigi, diners, posició a la taula i desafiament personal perquè volem arribar als 50 punts. Ens juguem tancar una temporada de bona a molt bona o una temporada de regular a dolenta. No és fàcil viure una altra setmana amb una altra derrota, amb els comentaris de la premsa i les crítiques", ha dit el mexicà. Respecte a la seva renovació, l'entrenador de l'Espanyol ha tornat a ajornar les converses fins al final de la temporada.

 

 

 

 

Anar al contingut