Espanyol

Héctor Moreno: "Sóc feliç a l'Espanyol; a l'estiu veurem què passarà, però jo estic preparat per a una possible sortida"

El central de l'Espanyol ha afirmat, en una entrevista a ESPN Ràdio Fórmula, que de moment no s'ha donat cap situació per sortir del club, però a l'estiu "ja es veurà"
Actualitzat
El jugador de l'Espanyol, Héctor Moreno, en una acció d'un partit (rcdespanyol.com)

El jugador de l'Espanyol Héctor Moreno, en una acció d'un partit (rcdespanyol.com)

Héctor Moreno ha explicat, en unes declaracions a ESPN Ràdio Fórmula, que ara per ara no pensa en una possible sortida de l'Espanyol, ja que està bé al club blanc-i-blau. "Sóc feliç a l'equip, però a l'estiu veurem què passa", ha afirmat el central mexicà en relació amb els rumors habituals que el situen fora del conjunt blanc-i-blau.

El futbolista també ha confessat que físicament està treballant molt davant d'un possible canvi d'aires que, tot i que no hi hagi hagut ocasió, Moreno el prepara. El jugador s'ha mostrat molt satisfet del seu estat de forma actual: "Estic més fort, més ràpid i més tranquil de cap i millor que abans de la lesió".

L'evolució que Moreno ha fet des que es va fracturar la tíbia en el mundial podria ser d'"ajuda a l'estiu, tot i que és complicat", ja que segons el defensa tot depèn de tres actors: "El club que vol vendre, el que vol comprar i el tema personal."