Hèctor Moreno s'incorporarà de forma gradual als entrenaments. (Foto: www.rcdespanyol.com)
Hèctor Moreno s'incorporarà de forma gradual als entrenaments. (Foto: www.rcdespanyol.com)
Espanyol

Hèctor Moreno comença a reintegrar-se als entrenaments amb els companys després de rebre l'alta

Hèctor Moreno ha completat aquest dilluns al matí una part de l'entrenament amb la resta de futbolistes del R. C. D. Espanyol, després de rebre l'alta dissabte de la fractura de la tíbia esquerra. Sergio García també ha fet una part de la sessió amb els companys. La seva evolució és positiva i, segons el club, es troba en el tram final de la seva recuperació.

Actualitzat

Hèctor Moreno ha completat aquest dilluns al matí una part de l'entrenament amb la resta de futbolistes del R. C. D. Espanyol, després de rebre l'alta dissabte de la fractura de la tíbia esquerra. El central mexicà es va lesionar durant el Mundial del Brasil d'aquest estiu. Moreno ha seguit després amb el seu treball individualitzat. Els metges del club preveuen una incorporació progressiva als entrenaments de grup.

Sergio García també ha fet una part de la sessió amb els companys. El capità, baixa contra el Deportivo per una lesió muscular, a més ha fet treball específic. La seva evolució és positiva i, segons el club, es troba en el tram final de la seva recuperació. Felipe Caicedo ha rebut les atencions dels fisioterapeutes per una contusió al peu dret, un problema que no sembla rellevant. Juan Fuentes, amb gastroenteritis, no s'ha entrenat.

José Alberto Cañas ha dit, respecte al partit de diumenge contra el Deportivo, que "feia molts partits que esperàvem alguna cosa com la d'ahir. Va ser un partit gairebé rodó, ens va faltar gol". El migcampista ha reconegut que com a locals "fan un joc diferent, busquem més el triomf i tenim la iniciativa".

Convocada la Junta General d'Accionistes

El Consell d'Administració del club ha convocat de forma oficial la Junta General d'Accionistes pel pròxim 1 de desembre, a partir de les 18.00, a l'auditori de Cornellà. Qualsevol persona que tingui com a mínim una acció de l'Espanyol, inscrita amb 5 dies d'antelació a l'1 de desembre en el Llibre de Registre d'Accions Nominatives, hi podrà assistir.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut