Futbol

Eden Hazard: "Encara no soc un galàctic"

El davanter belga, amb un inici decebedor, només ha fet quatre xuts a porta en tota la temporada

Sebas GuimActualitzat

El moment plàcid que viu el Reial Madrid a la Lliga contrasta amb la situació alarmant a la Champions, on l'equip és cuer de grup. Contra el Bruges, dimarts, els blancs estan obligats a guanyar, per no complicar-se la vida.

A la plantilla madridista tothom respira amb tranquil·litat i confiança. Fins i tot Eden Hazard, el fitxatge estrella de l'últim mercat de fitxatges, que no ha rendit encara a les ordres de Zidane. Ni marca gols ni fa assistències i només ha xutat a porteria 4 vegades en tota la temporada. El jugador belga admet les crítiques i reconeix que encara no ha aconseguit el seu millor nivell:

"Sé que la gent espera molt de mi. Encara no soc un galàctic. He de fer més per demostrar que puc arribar a ser-ho."

Hazard confia millorar, com també ho esperen l'afició, la directiva i el seu entrenador. Zinedine Zidane intenta treure-li pressió, assegura que no està preocupat i que acabarà triomfant al Bernabéu. El francès ha recordat els seus primers mesos com a jugador quan, també a ell, li va costar molt adaptar-se al conjunt blanc:

"Em va passar el mateix, però jo estava tranquil. Sabia que, amb el pas del temps, acabaria triomfant."

Bale i James, descartats contra el Bruges

Per rebre el Bruges al Bernabéu, Zidane ha donat una llista de 19 convocats en la qual recupera Isco i Marcelo mentre que ha deixat fora de la llista Gareth Bale i James Rodríguez.

 

ARXIVAT A:
ZidaneReial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut