Harry Kane, durant un entrenament del Tottenham (EFE)
Lliga de Campions

Harry Kane: "Em sento preparat, però dependrà de l'entrenador"

El davanter anglès del Tottenham, que arrossega una lesió al turmell que el manté de baixa des del passat 9 d'abril, és optimista mentre Mauricio Pochettino no es mulla sobre la seva presència contra el Liverpool

Actualitzat

L'entrenador del Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, ha valorat la disponibilitat que Harry Kane estigui a punt per a la final de la Lliga de Campions contra el Liverpool per una lesió que arrossega al turmell i que el manté de baixa des del passat 9 d'abril. Durant el "media day" que ha fet aquest dilluns el conjunt londinenc, el tècnic argentí no s'ha mullat i ha tirat pilotes fora.

"Harry Kane, en l'última setmana, ha començat a estar amb el grup. La sensació és positiva. Ens queda una setmana i el dissabte avaluarem com està progressant. És important que se senti bé i veurem el que passa. No puc dir-te ara si estarà per començar des del principi o no, però estic content com està progressant."

El Tottenham, que disputarà la primera final de la Champions League de la seva història, espera comptar amb el seu capità i jugador estrella. El davanter anglès, al contrari que el seu entrenador, es veu preparat i és optimista.

"Em sento preparat. Vaig començar a entrenar amb l'equip la setmana passada. No he tingut cap problema i això és magnífic. Dependrà de l'entrenador, que m'ha d'avaluar aquesta setmana. Ha de veure si puc ser titular o jugar una estona. Però jo em sento bé."

Anar al contingut