Un gran "hematoma" a la part posterior de la cuixa dreta és només una de les lesions de Hamraoui (L'Equipe)
Un gran hematoma a la part posterior de la cuixa dreta és només una de les lesions de Hamraoui (L'Equipe)
Futbol

Hamraoui reconstrueix l'atac: la cronologia dels fets

La declaració de la migcampista del PSG permet recosir hora a hora l'agressió amb barra de ferro de la qual va ser víctima el 4 de novembre

Redacció Esport3Actualitzat

El cas Hamraoui encara ha de viure el desenllaç judicial que ha de servir per esclarir qui està darrere de la pallissa que va rebre l'exjugadora del Barça. De moment, però, la policia judicial de Versalles segueix prenent declaració als possibles implicats en els fets amb l'objectiu de trobar el rastre dels agressors de la migcampista del PSG.

Ara L'Equipe ha publicat alguns detalls de la llarga explicació que la mateixa Kheira Hamraoui va fer l'endemà dels fets en seu policial. El relat de la víctima, de 31 anys, permet reconstruir què va passar aquell capvespre del 4 de novembre, puntualitzant les hores clau de l'atac que va tenir lloc a la capital francesa:

  • 19.15 h: Kheira Hamraoui surt de casa seva al municipi de Chatou, als afores de París. La seva companya, Aminata Diallo, primera sospitosa del cas, posteriorment absolta, la passa a recollir per anar al sopar d'equip en un Toyota Corolla, cedit pel club. Es dirigeixen a buscar una altra integrant de l'equip, la lateral esquerra Sakina Karchaoui.
  • 19.50 h: Arribada al restaurant de Bois de Boulogne. Del viatge, Hamraoui apunta que "com que no conduïa, no vaig notar si algú ens seguia". El sopar transcorre "amb normalitat" i no nota "cap tensió a l'equip des de l'inici de la temporada", quan ella es va sumar a la plantilla.
  • 22.00 h: Diallo torna a engegar el Toyota amb les mateixes passatgeres a bord. Hamraoui, copilot, i Karchaoui, al darrere.
  • 22.30 h: Deixen a casa la seva companya, Sakina Karchaoui, i emprenen la tornada -tant Hamraoui com Diallo viuen a Chatou- per un carrer que la protagonista del relat recorda que era "poc ample i de doble sentit". Instants després arriben a l'altura d'"un camió bastant alt que estava estacionat a l'esquerra de la calçada" d'on apareixen els dos homes amb passamuntanyes de color negre. En aquell primer moment "no veig cap arma", reconeix Hamraoui. Senten que un dels atacants crida "Obriu la porta! Obriu la porta!" i després ja es precipiten els fets de l'assalt violent:

L'home del meu costat em va agafar i em va treure del vehicle. Abans, va agafar una barra rectangular de ferro que tenia amagada als pantalons o sota el jersei. Em va donar un primer cop per forçar-me a sortir de l'automòbil. Vaig caure a la carretera i després a la dreta de la calçada. El meu atacant em va agredir amb una barra de ferro diverses vegades. Vaig veure que em pegava principalment a les cames i jo intentava protegir-me amb les mans.

  • Uns "quants" minuts més tard: "L'escena va durar uns quants minuts, però em va semblar molt llarga", segueix el relat de la víctima. En aquest interval de temps en què es produeix l'agressió, és quan tant la Kheira com l'Aminata senten la frase sobre "l'home casat". Poc després els dos sicaris fugen amb el seu vehicle en el sentit del trànsit i les dues jugadores els perden de vista.

Des d'aquell dia, el PSG ha posat a disposició de Kheira Hamraoui atenció psicològica i protecció amb guàrdies de seguretat. La jugadora està "devastada", segons el seu advocat.

Hayet Abidal, principal sospitosa

Descartades les primeres pistes que apuntaven a la rivalitat futbolística entre Diallo i l'agredida, el curs de la investigació ha portat cap al matrimoni Abidal: Éric i la seva dona, Hayet. Ara, ella seria la principal sospitosa. Tot apunta a una revenja per una infidelitat de l'exjugador del Barça amb Hamraoui.

Després d'aquestes sospites, Hayet Abidal, a través del seu advocat, ha demanat declarar davant els investigadors per "fer callar els rumors", perquè ella no té "res a veure" amb els fets, segons apunta el seu advocat, Nicolas Cellupica, en un comunicat transmès dimarts a l'Agència France Presse.

"Hayet Abidal no té res a veure amb aquests fets", insisteix. I acaba dient que la seva clienta "no farà cap comentari sobre aquest cas i desitja ser escoltada com més aviat millor pels investigadors o pel magistrat encarregat de l'acusació".

Anar al contingut