Lewis Hamilton sortirà primer a la cursa esprint (Reuters)
Fórmula 1

Hamilton sortirà primer a la cursa esprint, però diumenge penalitzarà cinc posicions

El pilot britànic ha estat el més ràpid de la classificació d'aquest divendres per davant de Verstappen i el seu company d'equip Bottas

Francesc RosésActualitzat

Lewis Hamilton ocuparà la pole position en l'engraellat de sortida de la cursa esprint del Gran Premi del Brasil. Aquesta minicarrera donarà les posicions de sortida definitives per al Gran Premi de diumenge, en què Lewis Hamilton perdrà cinc posicions per una penalització perquè han canviat un cop més el motor del seu Mercedes.

En la cursa de demà, el líder del Mundial, Max Verstappen, ocuparà el segon lloc en l'engraellat, mentre que la tercera posició serà per a Valtteri Bottas, el company de Hamilton a Mercedes. El finlandès pot jugar un paper molt important en les dues curses del cap de setmana, per ajudar el seu company d'equip de cara a la classificació general.

Els Mercedes, aparentment, s'han mostrat més ràpids que els Red Bull, però tal com va passar a Mèxic, podria ser una estratègia que podria aportar un resultat diferent en el Gran Premi de diumenge. Checo Pérez, el company de Verstappen a Red Bull, ha marcat el quart millor temps, i Pierre Gasly, amb Alpha Tauri, ha tornat a ser el millor de la resta i s'ha classificat cinquè. El pilot francès ha superat Carlos Sainz, que ocuparà una posició al davant del seu company d'equip Charles Leclerc. Fernando Alonso ha estat l'únic pilot d'Alpine que ha passat a la Q3 i ocuparà el desè lloc.

Anar al contingut