Hamilton marca la pauta a Portugal (EFE)
Fórmula 1

Hamilton i Verstappen marquen la pauta en els primers entrenaments del Gran Premi de Portugal

El britànic de Mercedes ha estat el més ràpid al circuit de Portimao però el neerlandès de Red Bull s'ha quedat a només 0.143 centèssimes. Carlos Sainz (Ferrari), quart; i Fernando Alonso (Alpine), cinquè, han tancat la jornada amb bones sensacions.

La Fórmula 1 ha tornat al circuit de Portiamo i avui els pilots han tingut el primer contacte amb el traçat portuguès en la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi de Portugal. És la primera presa de contacte però ja dona pistes de per on pot anar al cap de setmana.

Mercedes i Red Bull contiuen marcant la pauta i s'entreveu un nou duel entre Lewis Hamilton, el més ràpid avui, i Max Verstappen, segon a només 0.143 centèssimes. Els dos galls ara mateix del mundial separats per només un punt a la general després de dues proves (44 del britànic per 43 del neerlandès).

Amb Valteri Bottas (Mercedes), tercer; els dos pilots espanyols del mundial han tancat la jornada amb bones sensacions. Carlos Sainz ha firmat un bon divendres amb el Ferrari i ha acabat quart a 0.360 de Hamilton. Mentre que Fernando Alonso també ha tingut una jornada lluïda amb un cinquè lloc amb el seu Alpine, a 0.383 del millor temps.

Demà, tercera sessió d'entrenament lliures i qüalificació a les 4 de la tarda per definir la graella de sortida.

La primera sessió és per a Bottas

Valtteri Bottas ha estat el més ràpid en els primers entrenaments lliures del Gran Premi de Portugal de Fórmula 1, el tercer de la temporada. El pilot finlandès de Mercedes supera en la llista de temps els Red Bull de Max Verstappen i Sergio Pérez, mentre que el líder del Mundial, Lewis Hamilton, s'ha col·locat en una discreta cinquena posició.  

Anar al contingut