Fórmula 1

Hamilton i Schumacher dominen les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del GP de la Xina

Les dues primeres sessions d'entrenaments lliures del GP de la Xina de Fórmula 1 han servit per confirmar el domini dels motors Mercedes per sobre de la resta d'escuderies. Lewis Hamilton, en la primera tanda cronometrada, i Michael Schumacher, en la segona, han estat els més ràpids al circuit de Xangai. En canvi, Fernando Alonso, líder del Mundial, ha demostrat estar lluny dels millors i no ha pogut passar del desè millor registre.

Actualitzat
Aliens a la decisió de la FIA, l'activitat del Mundial de Fórmula 1 és a Xangai, a la Xina, on ja s'hi han disputat les dues primeres sessions d'entrenaments lliures. En la primera, que ha començat a les 4 de la matinada, hora catalana, el més ràpid ha estat el McLaren de Lewis Hamilton, que, curiosament, perdrà cinc posicions a la graella de sortida per una penalització, ja que va haver de substituir la caixa de canvis del seu monoplaça, ahir dijous. Darrere de Hamilton s'han classificat els dos Mercedes: els dels dos pilots alemanys Nico Rosberg i Michael Schumacher. Webber i Vettel, els dos Red Bull, han marcat el sisè i el setè millor temps. Fernando Alonso ha estat onzè i Pedro Martínez de la Rosa, amb el seu HRT, ha fet el 21è crono de la sessió.

La segona sessió cronometrada del matí, que s'ha disputat sense pluja, ha servit per confirmar el domini dels motors Mercedes al traçat xinès. En aquesta ocasió, el més ràpid ha estat Michael Schumacher, seguit per Hamilton i els dos Red Bull de Vettel i Webber, que han progressat fins a la tercera i quarta posició, respectivament. En canvi, qui no ha pogut millorar gaire les seves prestacions ha estat el líder del Mundial,  Fernando Alonso. El Ferrari de l'asturià ha tornat a demostrar que patirà per poder entrar a la Q3 en la qualificació de dissabte i no ha pogut passar de la desena plaça, a més d'un segon del millor temps. Per la seva banda, el català Pedro Martínez de la Rosa ha estat 22è.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut