Fórmula 1

Hamilton i Alonso volen aprofitar la inèrcia d'Alemanya en el Gran Premi d'Hongria

Aquest divendres es faran els entrenaments lliures del Gran Premi d'Hongria de Fórmula 1 que es disputarà diumenge. Fernando Alonso, que demà fa 30 anys, per cert, buscarà repetir l'èxit del cap de setmana passat a Alemanya, quan va superar els dos Red Bull. I l'anglès Lewis Hamilton, vencedor a Nürburgring, segur que també hi tindrà moltes coses a dir.

Actualitzat
L'últim gran premi abans de les vacances d'estiu sol marcar tendència en la recta final del campionat, i Vettel hi arriba amb un còmode marge a la general però sabedor que en els últims dos grans premis Ferrari i McLaren els han superat. No està nerviós, però per primera vegada aquesta temporada ha estirat les orelles al seu equip: "Teníem molts deures per fer, però només hem tingut una setmana entre una cursa i l'altra. Tradicionalment, Hongria és un circuit que ens va bé, però estem obligats a millorar el nostre cotxe".

És un cap de setmana especial per a Alonso i Alguersuari. Demà l'asturià fa 30 anys en el circuit que el va veure guanyar per primera vegada i el català celebra aquests dies dos anys a la F-1. Tots dos han estat dels més matiners, i això els ha permès escapar-se de la pluja.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut