Sergio Pérez
Sergio Pérez ha tret un meritori quart lloc al circuit de casa, a Mèxic (Reuters)
Motor

Hamilton, el més ràpid davant dels Ferraris en la primera sessió lliure del GP de Mèxic

Els Force India de Pérez i Hulkenberg han sorprès amb el quart i el cinquè temps, mentre que Rosberg ha acabat setè; Sainz ha estat dotzè i Alonso, setzè

Actualitzat

Lewis Hamilton ha estat el més ràpid aquest divendres en la primera sessió d'entrenaments lliures per al Gran Premi de Mèxic, la dinovena prova puntuable per al Campionat del Món de Fórmula 1. El britànic, segon en la classificació a 26 punts del líder, el seu company, Nico Rosberg, ha marcat el millor temps (1.20,914) amb el pneumàtic mitjà, i ha acabat davant dels dos pilots de Ferrari: Sebastian Vettel, segon a 79 mil·lèsimes, i Kimi Räikkönen, tercer a 158, tots dos amb rodes toves.

Davant l'eufòria del públic que l'animava, el mexicà Sergio Pérez ha esta quart a 286 mil·lèsimes, just abans que el seu company a Force India, Nico Hülkenberg, cinquè a 495. Els Red Bulls no ha començat massa competitius: Daniel Ricciardo ha estat vuitè i Max Verstappen, catorzè.

Rosberg, que té l'oportunitat de ser campió aquest diumenge, ha acabat setè a la taula de temps, a 750 mil·lèsimes de l'anglès, en la primera presa de contacte amb l'asfalt de l'Autódromo Hermanos Rodríguez de la capital mexicana.

Pel que fa als espanyols, Carlos Sainz ha estat dotzè a un segon i mig, i Fernando Alonso, setzè a més de dos segons. Tots dos han marcat els millors temps amb les gomes mitjanes.

Anar al contingut