Rafa Nadal celebrant la victòria contra Van de Zandschulp
Rafa Nadal celebrant la victòria contra Van de Zandschulp (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal ja és als quarts de final de Wimbledon

El manacorí ha superat clarament el neerlandès Botic van de Zandschulp en tres sets (6-4, 6-2 i 7-6(8-6))

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Nadal avança amb solidesa a Wimbledon després de superar Botic van de Zandschulp, cap de sèrie número 21 del torneig. El neerlandès ha mantingut el ritme durant el primer set, però Nadal ha tret el seu potencial amb el 5-4 per trencar el servei del rival i endur-se la primera mànega. La segona ha estat clarament favorable al manacorí, que ha començat guanyant amb un clar 3-0.

Amb dos sets a favor, Rafa Nadal ha controlat l'última mànega a plaer. Tot i això, quan semblava que el balear tancaria el partit, Van de Zandschulp ha fet un break i ha donat emoció al duel, que ha marxat fins al desempat final. Un tie-break que ha estat un resum de l'enfrontament, ja que Nadal ha dominat clarament, però l'emoció ha arribat quan el neerlandès ha salvat tres pilotes consecutives de partit. Finalment, a la quarta, Nadal ha tancat la victòria i el pas als quarts de final, on es veurà les cares amb Taylor Fritz.

Halep escombra Paula Badosa

Paula Badosa lamentant un dels errors del partit (Reuters)

No ha estat el dia de Paula Badosa. La tenista begurenca ha perdut clarament contra Simona Halep als vuitens de final de Wimbledon. Badosa ha estat competitiva als primers punts del partit, però en el segon servei de la catalana han començat els problemes. Badosa ha comès els primers errors i ha vist com Halep li trencava el servei.

A partir d'aquí, la primera mànega ha estat un malson per a Badosa, que no trobava la manera de contrarestar els punts forts de la rival. En definitiva, ha estat un passeig per a la romanesa, que ha guanyat el primer set en 23 minuts i només cedint un joc.

L'inici del segon set ha estat molt semblant al primer, amb una Badosa competitiva que ha arribat a disposar de punts de trencament. Però els fantasmes han tornat a aparèixer i la catalana s'ha desfet a partir del segon joc. Amb la catalana contrariada, Halep no ha tingut oposició per posar la directa i classificar-se per als quarts de final per la via ràpida.

ARXIVAT A:
Rafa Nadal
Anar al contingut