Çalhanoglu destaca pel seu bon toc de pilota (Reuters)
Futbol

Hakan Çalhanoglu (Bayer Leverkusen) tanca la porta a un possible fitxatge pel Barça

"No vull que soni arrogant, però a Hakan no li interessa l'interès que té per ell el Barcelona", afirmava el seu representant en un diari alemany. Çalhanoglu, que va arribar al Leverkusen a principi de temporada procedent de l'Hamburg, s'ha convertit en una de les grans revelacions de la Bundesliga.

Actualitzat

El migcampista turc Hakan Çalhanoglu, actualment al servei del Bayer Leverkusen, no pensa entrar en negociacions amb el F. C. Barcelona, segons afirma el seu representant. "No vull que soni arrogant, però a Hakan no li interessa l'interès que té per ell el Barcelona", va dir Bektas Demirkas en declaracions al diari alemany "Express".

"Hakan té tot el que necessita al Leverkusen: juga la Lliga de Campions, està disputant la Copa d'Alemanya i en la Bundesliga les coses van bé", ha afegit. Per aquestes raons, Demirkas assegura que no hi haurà converses amb cap altre club. Demirkas va reconèixer que el Barcelona es va posar en contacte amb ell i va expressar el seu interès per Çalhanoglu. Segons l'"Express" el jugador turc també està en la mira del Reial Madrid, del Manchester United i del Liverpool.

Hakan Çalhanoglu, de 20 anys, va començar la seva carrera futbolística al Karlsruher durant dues temporades (2011-2013) fins que l'Hamburg el va fitxar per després vendre'l per 10 milions d'euros al Bayer Leverkusen. Nascut i criat a Alemanya, a l'hora de triar selecció s'ha decantat per la turca. Aquesta temporada entre totes les competicions porta jugats un total de 34 partits i ha marcat 10 gols.

Aquí podeu veure un recull de les millors jugades del jove Çalhanoglu:

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut