Erling Haaland celebra un dels gols que ha marcat en el partit Borussia Dortmund-Freiburg de la Lliga d'Alemanya (EFE)
Erling Haaland celebra un dels gols que ha marcat en el partit Borussia Dortmund-Freiburg de la Lliga d'Alemanya (EFE)
FUTBOL

Haaland parla del seu futur: "El Dortmund em pressiona"

El davanter noruec, pretès pel Barça, ha dit en una entrevista que haurà de prendre una decisió ben aviat

Redacció Esport3Actualitzat

Erling Haaland ha parlat del seu futur i ha explicat que haurà de prendre una decisió ben aviat. El davanter noruec ha marcat aquest divendres dos gols més, en la victòria del Borussia Dortmund contra el Friburg (5-1), i ha revelat en una entrevista posterior que el seu club l'està pressionant perquè aclareixi les seves intencions. A l'expectativa, equips com el Barça, el Madrid o el Manchester City, que sospiren des de fa temps per aconseguir els seus serveis.

"Durant els últims sis mesos no he dit res per respecte al Borussia Dotmund, però ara el club m'està pressionant perquè prengui una decisió sobre el meu futur. Suposo que hauré de començar a negociar molt aviat."

El jove jugador, de només 21 anys, acaba contracte amb el seu club el 2024, però té una clàusula que li permet sortir aquest estiu per 75 milions d'euros. El Barça està molt atent a tots els moviments al voltant de Haaland, ja que és un dels grans objectius del president Joan Laporta per reforçar la davantera blaugrana amb un crac mediàtic. Laporta manté una bona relació amb el representant del futbolista, Mino Raiola, i fins tot ha explicat al seu cercle més íntim que és molt optimista amb el seu fitxatge, segons va explicar el periodista Oriol Domènech al programa "Onze".

 

Anar al contingut