Barça

L'esforç per Haaland obliga a fitxar també a cost zero

El club blaugrana ja treballa en el mercat de fitxatges d'estiu i el jugador noruec és el principal objectiu

Xavi LemusActualitzat

Mateu Alemany continua planificant els fitxatges de cara a la pròxima temporada. Uns reforços que afectarien la defensa, el mig del camp i la davantera. El més desitjat i cotitzat és el de Haaland; la resta, i atenent a l'economia del club, interessen que siguin a cost zero o amb un traspàs reduït

La davantera

Erling Haaland és el gran objectiu del Barça per al mercat d'estiu. El seu nom encapçala la llista de desitjos per reforçar l'equip. La plantilla necessita gol i el noruec és, sens dubte, una de les millors opcions al mercat futbolístic en aquest sentit. Això sí, no serà una operació fàcil: el seu preu de sortida són 75 milions, més comissions per al pare i el seu agent, Mino Raiola, i hi ha la competència d'altres clubs importants que també el tenen a la seva llista de preferències.

 

 

El mig del camp

Aquí, les opcions són més assequibles. Dos dels noms que contempla l'àrea esportiva són migcampistes que acaben contracte, com és el cas del jugador del Milan Franck Kessié. L'ivorià, de 25 anys, especialista en el llançament de penals, aportaria múscul i arribada.

Un perfil semblant al d'un altre dels candidats, l'internacional suís Denis Zakaria, que acaba el seu vincle amb el Borussia Mönchengladbach i que també segueixen des de l'àrea esportiva.

 

La defensa

Hi ha tres noms per a les tres posicions. Per al lateral dret interessa César Azpilicueta, el jugador del Chelsea, que aporta experiència i polivalència i també acaba contracte amb el conjunt anglès.

En el cas del lateral esquerre, els ulls estan posats en el valencianista José Luis Gayà, per al qual sí que caldria pagar traspàs, ja que encara tindria una temporada més amb el conjunt xe.

Pel que fa als centrals, un dels candidats és el jugador del Bayern Niklas Süle, sense acord de renovació amb l'equip alemany i una de les propostes més interessants que ofereix el mercat a cost zero.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut