Barça

Haaland només vol jugar al Barça o al Reial Madrid

Els mandataris blaugranes han respost que volen el futbolista noruec, però també han admès que, per les dificultats econòmiques, l'ideal és fitxar-lo l'estiu del 2022

Redacció Esport3Actualitzat

L'alarma ha saltat a quarts de deu del matí quan el pare de Haaland i l'agent del jugador, Mino Raiola, han aterrat a l'aeroport del Prat. Els ha recollit un dels membres de seguretat del Barça amb un cotxe per portar-los a una reunió amb l'àrea esportiva del Barça, encapçalada pel president Joan Laporta i el vicepresident Rafa Yuste. A la trobada, Raiola els ha traslladat que Haaland només vol jugar al Barça o al Reial Madrid.

Els mandataris blaugranes hi han respost que volen el futbolista noruec. Però també han admès que per les dificultats econòmiques del Barça, l'ideal és fitxar-lo l'estiu del 2022, quan el jugador tindrà una clàusula de rescissió de 75 milions d'euros. En canvi, per incorporar-lo a final d'aquesta temporada caldria negociar amb el Borussia Dortmund, que no el vendria per menys de 150 milions. A les operacions, caldria afegir-hi 40 milions de comissions per al pare i el representant.

Per convèncer Haaland, el Barça li garanteix que serà el segon jugador més ben pagat de la plantilla, després de Messi, o el primer i liderar el projecte, en cas que l'argentí no segueixi.

Els blaugranes són conscients que tampoc poden competir econòmicament amb el Reial Madrid i confien que l'aposta dels blancs per Mbappé afavoreixi que Haaland acabi vestint-se de blaugrana.

Tot i això, després de reunir-se amb el Barça, Mino Raiola i el pare de Haaland han viatjat a Madrid per trobar-se amb Florentino Pérez. El tour de Raiola i el pare de Haaland continuarà els pròxims dies per Anglaterra per visitar el Manchester United i el Chelsea, entre altres clubs.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut