Haaland fa el tres amb les mans, el seu número predilecte aquest inici de curs
Haaland fa el tres amb les mans, el seu número predilecte aquest inici de curs
futbol

Haaland multiplica per 3: tritura el United i polvoritza un rècord de la Premier

El davanter noruec es converteix en el primer jugador que encadena tres hat-tricks consecutius com a local

Redacció Esport3Actualitzat

No hi cabrà a casa de tantes pilotes. Erling Haaland ha aprofitat el derbi de Manchester per triturar el United (6 a 3) i apropiar-se un rècord de la Premier League quan només ha jugat 8 partits a Anglaterra. El davanter s'ha convertit en el primer jugador que encadena tres hat-tricks consecutius jugant com a local. Ha estat com un mal de queixal en les visites a l'Etihad Stadium de Crystal Palace, Nottingham Forest i, aquest diumenge, el veí de la ciutat.

Per fer-se'n una idea, mites com Owen o Van Nistelrooy van necessitar 48 i 59 participacions, respectivament, per signar un trio de hat-tricks.

Els tres gols del noruec volador han estat la meitat de la mitja dotzena que el Manchester City ha endossat a uns "red devils" atemorits, i amb Cristiano i Casemiro (fins al minut 59) d'espectadors de luxe a la banqueta. Els altres tres han estat obra d'un futbolista menys habituat a celebrar, el mig Phil Foden. Els "citizens" de Pep Guardiola, tècnic que fa uns dies va rebre generosos elogis de Haaland, mantenen la persecució a l'Arsenal d'Arteta.

Amb el permís de Lewandowski (9 gols en 7 enfrontaments), el nòrdic es converteix en el principal candidat a la Bota d'Or. 14 gols en 8 partits i unes setmanes precioses per descansar aquesta tardor mentre els seus principals competidors s'estaran deixant la pell al Mundial.

Anar al contingut