Futbol

Haaland, modèstia a part: "És la millor primera part que he vist en la meva vida"

L'estrella del Manchester City reviu la golejada contra el Reial Madrid i furga en la ferida dels blancs

Redacció Esport3Actualitzat

Falten dues setmanes per a la final de la Champions entre el Manchester City i l'Inter de Milà el 10 de juny, però l'estrella dels "citizens", Erling Haaland, encara està ancorat en l'exhibició dels anglesos contra el Reial Madrid en la semifinal. Després de rebre el trofreu de millor futbolista de la Premier League, el noruec ha confessat que el partit contra els blancs a l'Etihad ha estat dels únics que ha tornat a mirar. I amb molt plaer.

"Quan vaig tornar a veure la primera part contra el Reial Madrid, i és un dels pocs partits que he tornat a veure... crec que és la millor que he vist en la meva vida d'un equip de futbol."

Dels 58 partits que porta Haaland aquesta temporada amb el City, el recital 4-0 contra el Madrid serà difícil d'oblidar. I això que el davanter referència dels de Guardiola no va poder marcar.

Erling Haaland celebra el segon gol del City amb Bernardo Silva
Erling Haaland celebra el segon gol del City amb Bernardo Silva (EFE)

"La millor lliga del món"

Haaland també s'ha desfet en elogis a la Premier League després de la seva primera temporada a Anglaterra. Assegura que mai va tenir dubtes després de decidir deixar el Dortmund.

"Sabia que rendiria a la Premier i sabia que anava a jugar en el gran equip que és el City. És molt bo que la primera temporada que soc aquí obtingui aquest premi. És molt especial i realment ho aprecio molt", ha dit Haaland després de rebre el premi a millor jugador de la competició.

El noruec porta 52 gols aquesta temporada. Veurem si a la final de la Champions pot ampliar aquest registre.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut