Guus Hiddink dirigint el Chelsea contra el West Broomwich Albion (Reuters)
Guus Hiddink dirigint el Chelsea contra el West Broomwich Albion (Reuters)
Futbol Internacional

Guus Hiddink, l'entrenador del Chelsea, no descarta el descens del seu equip de la Premier League

El mal començament de temporada dels "blues" va provocar la destitució de Jose Mourinho. Ara, el seu substitut no s'atreveix a descartar que l'equip acabi perdent la categoria

Actualitzat

L'entrenador interí del Chelsea, Guus Hiddink, no ha descartat el descens del seu equip a la segona divisió del futbol anglès. El tècnic holandès, que va substituir Jose Mourinho a la banqueta del club londinenc, ha assegurat que "és una realitat que existeix. Ara tenim dos partits molt complicats. Si no aconsegueixes els punts en aquesta mena d'enfrontaments no saps que passarà en els altres. Al final, la Premier League et pot sorprendre".

Hiddink ha afirmat que "hi ha 12 punts de diferència amb el quart, el Tottenham Hotspur. A tots ens agradaria fixar-nos en els primers llocs de la classificació, però hem de ser realistes. Estem només sis punts a sobre del descens i això és un fet".

El Chelsea és el catorzè de la Lliga, a sis punts dels llocs de descens que ocupen Sunderland, Newcastle i Aston Villa. Quan l'holandès va agafar les regnes de l'equip, aquest es trobava a només 1 punt de les posicions més perilloses de la classificació. A les seves ordres, els "blues" fa cinc partits que no perden, amb 2 victòries i 3 empats.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut