Actualitat blaugrana

Güiza no amaga la seva il·lusió per fitxar pel Barça i es posa un preu de 15 milions

El Barça treballa també per assegurar-se un davanter centre. I qui millor que el màxim golejador de la Lliga, el mallorquinista Güiza. Aquest dilluns s'ha concentrat amb la selecció espanyola que jugarà l'Eurocopa i no ha amagat la seva il·lusió per fitxar pel Barça. Fins i tot ell mateix s'ha posat el preu: 15 milions d'euros. Fer 27 gols i aconseguir el trofeu "pichichi" dóna prestigi a qualsevol jugador. El davanter andalús del Mallorca és conscient que ha d'aprofitar el moment.

Actualitzat
S'apropa l'aparador de l'Eurocopa i vol seguir lluint-se: tot i el fracàs viscut en el seu pas pel Barça B fa unes temporades, ara passa pàgina i es deixa estimar pels blaugrana.

Per al jugador seria molt gratificant tornar a can Barça i triomfar. Güiza no vol tancar la porta a ningú. Té una clàusula de rescissió de 15 milions d'euros i és el que, ara per ara, en demana el Mallorca. El jugador ho té ben clar.

En els pròxims dies tindrà ocasió de parlar-ne amb els que podrien ser els seus futurs companys al club blaugrana Xavi, Puyol i Iniesta.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut