Barça

Guillermo Amor: "Hem de confiar i respectar molt el rival"

El Chelsea serà el proper rival de Champions del FC Barcelona en els vuitens de final. El partit d'anada serà el 20 de febrer i el de tornada, al Camp Nou, el 14 de març

Actualitzat

El Chelsea serà el proper rival del Barça en els vuitens de la Champions League, que jugaran el 20 de febrer i el 14 de març. Guillermo Amor, director de relacions institucionals i esportives del FC Barcelona, ha explicat que el club afronta el duel amb optimisme i esperant "el millor".

Els pronòstics que donaven un 40% d'opcions que el Barça jugaria amb el conjunt anglès s'han complert, però a Amor no li fa por el rival. El que té clar és que el Chelsea

"és bo, és un rival fort i físic i l'hem de respectar moltíssim i hem de saber que ells pensen el mateix del Barça.  És un equip a tenir en compte sempre i respectar moltíssim".Hem de ser optimistes, confiar, tenim temps i molts partits pel mig per preparar-nos.  Anem bé, s'estan fent les coses bé, dosificant el grup, i esperem arribar en les millors condicions davant el Chelsea, un rival que juga molt bé a futbol"

Per la seva banda Valverde, després de l'entrenament del Barça, ha declarat

"És un sorteig dur per l'entita del rival. Ja sabíem que res seria fàcil perquè hi havia grans equips al bombo. Però tenim il·lusió perquè és un dels partits més bonics que es poden jugar. Serà una eliminatòria complicada, però al mateix temps atractiva"

David Barnard, el representant del Chelsea, també ha parlat tot just en acabar el sorteig, tot recordant el gol d'Iniesta a Stamford Bridge: "Els partits de Champions entre el Barça i el Chelsea sempre han estat excitants i també dramàtics, amb incidents. L'última vegada ens vam classificar nosaltres per la final i l'anterior ho va fer el Barça amb un gol en l'últim minut d'Iniesta. Mai pots subestimar els partits entre els dos equips".

Aquests són els aparellaments de la Champions:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut