Guillermo Barros Schelotto no seguirà a la banqueta de Boca Juniors (Reuters)
Futbol internacional

Guillemo Barros Schelotto no continuarà com a entrenador de Boca Juniors

El president del club xeneize, Daniel Angelici, ha anunciat que no renovaran el contracte del tècnic, que posa fi a un cicle de tres anys

Actualitzat

El president del Boca Juniors, Daniel Angelici, ha anunciat aquest divendres que no es renovarà el contracte com a entrenador del primer equip a Guillermo Barros Schelotto, que posarà fi a un cicle de tres anys al capdavant del conjunt xeneize.

En la primera conferència de premsa després de la derrota contra el River Plate a la final de la Copa Libertadores, Daniel Angelici i Barros Schelotto han comparegut davant dels mitjans envoltats d'un estat d'emoció que els ha portat a la vora de les llàgrimes.

"El millor per a Boca és començar l'any amb un nou cos tècnic. Això no és un adéu, sinó un fins aviat per la qualitat d'ídol que va ser Guillermo, tant quan era jugador com quan era entrenador. Segurament hi haurà molts noms, però primer volia tenir una xerrada franca i sincera amb ell amb el respecte que ens tenim ", ha assenyalat Angelici.

Per la seva banda, Barros Schelotto s'ha acomiadat amb paraules d'agraïment als directius, aficionats i treballadors del club xeneize.

"Vull agrair-li als dirigents, als empleats de Boca, als jugadors i fonamentalment al seguidor per com m'ha tractat aquests tres anys. Més enllà del dolor i de no haver guanyat la Copa Libertadores, me'n vaig amb la tranquil·litat d'haver-ho deixat tot. És el millor per a Boca la decisió que hem pres".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut