Bàsquet

Guillem Vives torna a casa

Amb l'experiència de les set temporades a València, Guillem Vives dirigirà el Joventut amb Ferran Bassas. Torna "un dels nostres", ha dit Juanan Morales en la presentació del base

Víctor LavagniniActualitzat

Fitxatge perfecte del Joventut. Els verd-i-negres recuperen el talent d'un jugador de la casa que "espiritualment" no ha marxat mai de l'Olímpic i que s'adaptarà al joc de la Penya des del primer minut. Rendiment immediat en un encaix natural per a un base amb ADN Badalona.                

"El Guillem no ha canviat. La meva essència és la mataeixa que quan jugava al mini i vagi estar a totes les categories fins a arribar al Prat i després debutar al primer equip".

Va marxar amb 20 anys a València i torna amb 28, en el millor moment de la seva vida. Madur i amb prou experiència per portar les regnes del Joventut al costat del seu amic Ferran Bassas. L'acord és per tres anys i té un valor emocional i esportiu incalculable per a les dues parts.                                

"La Penya és un club en ascens, que juga competicions importants, i vull seguir aquesta línia ascendent amb el Joventut aportant el meu treball".

Biel Vives, el seu nadó de tres mesos, ha rebut la samarreta verd-i-negra que des del mateix bressol el lliga a Badalona.

ARXIVAT A:
Penya
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut