Guillem Vives flanquejat per Juanan Morales, president de la Penya, i Jordi Martí, director esportiu del club (@penya)
Bàsquet

Guillem Vives renova amb la Penya fins al 2026

El base verd-i-negre, que acabava contracte la temporada que ve, allarga la seva vinculació amb l'entitat

Redacció Esport3Actualitzat

El Joventut de Badalona ha anunciat la renovació d'un dels jugadors amb més pes específic de la plantilla. Guillem Vives, que farà 30 anys aquest estiu, s'ha compromès amb l'entitat verd-i-negra fins al juny del 2026.

Vives és un producte emblemàtic del planter de l'entitat. Arribat al club amb 11 anys, va passar per totes les categories formatives fins a debutar amb el primer equip la temporada 2012-13. Nomenat millor jugador jove de la Lliga ACB la temporada 2013-14, l'any 2014 va fitxar pel València Basket, amb el qual va guanyar una Lliga, una Supercopa ACB i una Eurocup, abans de tornar l'any 2021 a Badalona.

El contracte que tenia fins ara expirava aquest mes de juny, amb una opció de renovació fins al 2024. En lloc d'aquesta extensió, les dues parts s'han posat d'acord a formalitzar una continuïtat més llarga.

El dorsal 16 de la Penya s'ha mostrat molt satisfet d'assegurar el seu futur a l'equip i n'ha explicat els motius.

"Un contracte de tants anys em fa molt feliç per jugar pel meu club i amb la meva gent. Des que vaig tornar em vaig sentir com a casa i vaig tornar a viure el que és defensar el teu club. Aquí sents un plus que no es pot explicar, però que et genera una vibració interna que és diferent. El millor que em podria passar per acabar la meva carrera és aconseguir un títol amb el Joventut."

 

Anar al contingut