CICLISME

Guillem Muñoz s'imposa a la segona etapa de la Titan Desert

El de Sant Fruitós de Bages s'ha imposat a l'esprint al líder de la prova, el suís Konny Looser. També ha estat molt disputada l'arribada en categoria femenina. Ariadna Rodenas ha entrat 5 segons abans que Ramona Gabriel. La de Ponts continua primera a la general

Jordi BentanachsActualitzat

La segona jornada de la Titan Desert era una de les més temudes. L'organització la qualificava de màxima dificultat. De llarg era la jornada amb més desnivell acumulat, amb 2.626 metres. Josep Betalú, vencedor en quatre edicions, ha atacat ferit en l'orgull perquè ahir va perdre més de mitja hora a la general per problemes mecànics, però no se n'ha sortit. Sí que han fet forat Guillem Muñoz i el líder, el suís Koony Looser. Tots dos s'han disputat la victòria a l'esprint amb victòria final del ciclista de Sant Fruitós de Bages.

Un habitual de la Titan

Tot un clàssic d'aquesta prova, amb sis edicions disputades, Guillem Muñoz ha sumat la seva tercera victòria a la Titan. El ciclista català, de 43 anys, escala de la quarta a la segona posició a la general i es veu fort i amb opcions de lluitar per la victòria. Només el separa 1 minut i 27 segons del mallot vermell, Koony Looser, un debutant que s'està mostrant molt fort a la muntanya. Ara entra en acció el desert i Muñoz confia que Looser pateixi pel desconeixement de les dunes marroquines.

Ramona Gabriel, segona

En categoria femenina, Ramona Gabriel manté els 4 minuts d'avantatge a la classificació general. Ariadna Rodenas es perfila com la seva principal rival. La ciclista d'Elx, segona a la primera jornada, ha aconseguit la victòria, però només ha pogut retallar 5 segons a la de Ponts.

 

ARXIVAT A:
Titan Desert
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut