La guerra per les joves promeses torna al primer pla
Futbol

Guerra oberta entre els planters de l'Atlètic i el Reial Madrid

L'any passat el Reial Madrid va trencar un pacte de no-agressió entre els dos clubs madrilenys i es va endur el jove Jesús Fortea, de 15 anys, cap a Valdebebas. Florentino prepara una nova i nombrosa ofensiva per a l'estiu que ve

La rivalitat que mantenen sempre ha anat més enllà dels terrenys de joc. Fa anys que perdura i no sembla que hagi de canviar res en el futur. A més, tot apunta que les relacions entre els dos clubs empitjoraran. I la culpa no la tindran ni el polèmic Vinícius ni l'agitador Simeone.

La pròxima croada entre merengues i colchoneros tindrà com a protagonistes una desena de nens. Uns elegits, que els caçatalents consideren futures estrelles del futbol, i que actualment juguen a l'Atlètic de Madrid. Actualment, però no per gaire temps.

El Reial Madrid prepara una ofensiva a l'acadèmia de l'Atlètic, de cara a l'estiu que ve. Els tècnics blancs negocien la incorporació de deu dels millors jugadors del planter blanc-i-vermell. Uns moviments que donarien continuïtat a la ruptura del pacte de no-agressió que el Reial Madrid va dur a terme el passat mes de juliol, amb el fitxatge de Jesús Fortea, de 15 anys, que jugava a l'Atlètic de Madrid.

Amb Jesús Fortea es va trencar el pacte (Instagram)

El jove lateral dret, pertanyia al Cadet A que entrenava Borja Resurrección, el germà de Koke, el capità colchonero. Aquell equip va guanyar la Llliga, superant el Reial Madrid que dirigia Álvaro Arbeloa. L'exlateral madridista, encisat per les condicions de Fortea, no va dubtar a demanar la incorporació del nen a Valdebebas. 

Aquell cas va ser el primer, després d'una dècada del pacte no escrit que havien firmat Florentino i Gil Marín, per evitar que l'etern rival fiqués cullerada en el planter del veí. Però les hostilitats tornen a estar a la porta de cadascuna de les ciutats esportives. I de forma molt especial, amb els menors de 16 anys, una edat clau en la vida dels futbolistes, que fins aleshores no poden firmar contracte professional ni tenir clàusula de rescissió.

L'Atlètic de Madrid, de moment, no té intenció de fitxar jugadors procedents del planter blanc. Però la paciència no és eterna.

Anar al contingut