Josep Guardiola durant la roda de premsa
Josep Guardiola durant la roda de premsa
FUTBOL

Guardiola no veu un passadís al Madrid: "Això no és la Lliga, és la Champions League"

L'entrenador del City passa la responsabilitat de la decisió a la UEFA que no acostuma a modificar el seu estricte protocol per resultats de les competicions domèstiques

Redacció Esport3Actualitzat

Durant la prèvia del Madrid-Manchester City, Pep Guardiola va haver d'afrontar dues preguntes sobre la possibilitat que el seu equip fes el passadís a l'equip de Carlo Ancelotti per haver conquistat la Lliga el cap de setmana. Van sonar fora de context però el tècnic del Bages les va respondre recorrent a l'astúcia i passant la responsabilitat de la decisió a la UEFA, sabedor que el màxim organisme continental no acostuma a modificar el seu estricte protocol per resultats de les competicions domèstiques:

"Això no és la Lliga; és la Champions i per tant és qüestió de la UEFA."

I en una segona pregunta va respondre:

"Entenc que em preguntin per la Lliga. El Madrid és campió, i nosaltres, a través del portaveu del club, que soc jo, el felicitem. Però és que això és la Champions League."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

"Per eliminar el Madrid cal fer dos bons partits, amb un no n'hi ha prou"

En pla estrictament esportiu, l'entrenador del City no es refia del Madrid. Dimarts passat, a l'Etihad Stadium, el City de Guardiola va fer un recital de futbol però només li va servir per superar els blancs per un gol d'avantatge. Tal com va anar el partit i vist el 4 a 3 final, els blancs semblaven els grans guanyadors de l'anada. Qüestionat sobre això l'entrenador del City, Pep Guardiola, ha estat taxatiu:

"El de l'Etihad va ser un partit molt maco, de molta qualitat i això va permetre que es marquessin set gols. Esclar que estàvem contents, però per eliminar el Madrid sabem que hem de fer dos partits bons, amb un no n'hi ha prou."

Pep Guardiola declina el paper de favorits "perquè estem parlant de dos bons equips; ells són campions de la Lliga espanyola i nosaltres mirem de ser-ho aquí".  I afegeix: "Ja vaig dir fa una setmana que som a la semifinal per intentar ser a la segona final consecutiva." No solament declina el paper de favorits sinó que tampoc li serveix com a referència l'experiència del City:

"No podem comparar amb la temporada passada. Com es despertaran els jugadors demà, quin serà el seu estat d'ànim? En els últims anys hem estat sovint en aquesta situació però això no és garantia de jugar bé. Hem de donar el millor de nosaltres per arribar a la final."

Guardiola diu que no ha demanat consell a Xavi pel fet d'haver guanyat el clàssic "perquè ell té jugadors que jo no tinc i jo tinc jugadors que ell no té", però sí que ha felicitat Ancelotti:

"Ho vaig fer la setmana passada pel títol de Lliga. L'admiro. Ha estat per tot el món en països i equips de futbol fantàstics. A més, és una persona excepcional. El conec des de fa anys i sé que controla perfectament les seves emocions."

Kyle Walker ha pogut participar en l'entrenament d'aquest matí i estarà disponible per al decisiu partit al Bernabéu.

 

 

 

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut