Girona

Guardiola visita l'entrenament del Girona i rep el carnet de soci

L'entrenador del Manchester City ha presenciat la sessió d'entrenament del primer equip a La Vinya

Actualitzat

La sessió d'entrenament que el Girona ha dut a terme aquest dimecres a La Vinya ha comptat amb la presència de Pep Guardiola. L'entrenador del Manchester City ha assistit a la jornada de treball acompanyat de Delfí Geli, president del Girona; el seu germà Pere Guardiola, propietari i director executiu de Girona Football Group, empresa accionista del club, i el director general, Ignasi Mas-Bagà.

Guardiola ha rebut de mans de Delfí Geli el carnet que el converteix en soci del Girona, així com una samarreta blanc-i-vermella amb el seu nom i el dorsal número 4. El tècnic ha explicat que tenia ganes de sentir-se part del club blanc-i-vermell. "L'any passat vam patir, aquest ho tornarem a fer. Em feia il·lusió ser soci del Girona i vaig trucar al meu germà a veure si me'n podia fer", ha dit als mitjans del club gironí. "Tant de bo el Juan Carlos, amb la seva gent, puguin fer un bon any. No ens podem pensar que a l'octubre tot estarà fet. Segur que si tots pensen en l'objectiu tindran opcions de fer-ho", ha afegit.

 

Visita a les instal·lacions i trobada amb Unzué, cos tècnic i jugadors

L'entrenador del Manchester City, que abans ha visitat les instal·lacions de La Vinya, ha presenciat també l'entrenament i posteriorment ha mantingut una trobada amb Juan Carlos Unzué, amb qui havia estat company a la seva etapa blaugrana, així com amb la resta de cos tècnic i jugadors.

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut