Guardiola, seguint els exercicis dels nens del càmpus
Barça

Pep Guardiola assenyala els futurs entrenadors del Barça

El tècnic del Manchester City elogia la feina de Koeman i, alhora, apunta a Xavi, Busquets o Mascherano com a futurs candidats a la banqueta blaugrana en una entrevista a TV3

Redacció Esport3Actualitzat

Per a Pep Guardiola, són dies de desconnexió. No gaires abans d'arrencar una nova pretemporada al capdavant del Manchester City. I els ha volgut dedicar als més menuts en una nova del seu campus de futbol, a Rialp. Des d'allà, el de Santpedor ha analitzat l'actualitat blaugrana en una entrevista a TV3 i ha mostrat la seva incertesa sobre el futur més immediat del club.

"Estic un pèl preocupat, sí. Confio molt en Laporta i la seva gent. Segons sembla, però, la situació econòmica és molt crítica. Sorprèn que s'hagi arribat a aquesta situació. Hi ha una part deguda a la pandèmia, però no és l'única raó. El barcelonisme ha de tenir paciència. Ens tocarà patir els pròxims anys."

Guardiola ha elogiat la feina de Ronald Koeman a la banqueta blaugrana i ha recordat, per exemple, que "si Pedri està triomfant a l'Eurocopa és mèrit seu". En relació amb el jugador canari, també ha admès que necessitaria un descans després de la selecció.

"Amb un torneig a l'estiu n'hi ha prou. És massa. Els jugadors han de reposar. Els calendaris són una animalada. I els que ho paguen són els clubs."

Pedri en un partit amb la selecció espanyola (EFE)

Xavi, Busquets o Mascherano, candidats a la banqueta

Guardiola s'ha descartat com a futur entrenador del Barça. "La meva etapa d'entrenador es va acabar. El president Laporta ho sap, i també el candidat Víctor Font", ha confessat. De fet, com a futurs candidats a la banqueta blaugrana, ha assenyalat altres opcions.

"Tant de bo vingui algú com en Xavi, Busquets o Mascherano. Els pertoca a ells. Si pensés que jo puc ajudar el Barça, encantat de la vida. Han de ser altres els que facin el pas. Hi ha gent molt capacitada per entrenar el Barça, i vindrien nets."

 

Mira l'entrevista sencera a Guardiola en aquest enllaç:

 

Tampoc tornarà, diu, al Bayern o al City quan acabi la seva estada a Manchester. Alhora, Guardiola ha aprofitat per desmentir que ell hagués proposat al Barça el fitxatge de Luis Enrique: "No soc ningú per recomanar res a Laporta".

ARXIVAT A:
Guardiola
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut