Lliga de Campions

Guardiola suma sis victòries en nou visites com a entrenador al Bernabéu

El tècnic català del Manchester City ha sumat la sisena victòria en nou visites a l'estadi del Reial Madrid i s'ha convertit en l'entrenador que més vegades ha derrotat el conjunt blanc en totes les competicions en aquest segle XXI

David CarballoActualitzat

Pep Guardiola ha tornat a guanyar al Santiago Bernabéu, un dels seus estadis predilectes com a entrenador. El tècnic català del Manchester City ha sumat aquest dimecres la seva sisena victòria en nou visites a l'estadi del Reial Madrid, les cinc anteriors durant la seva etapa a la banqueta del Barça i l'última amb el conjunt anglès.

L'entrenador català, que no visitava el coliseu blanc des del 2014, on va encaixar la seva única derrota en aquest estadi amb el Bayern de Munic (1-0), suma sis triomfs de nou partits jugats, que combina amb dos empats el 2011 a la Supercopa d'Espanya i a la Lliga.

Guardiola també s'ha convertit en l'entrenador que més vegades ha derrotat el Reial Madrid en totes les competicions en aquest segle XXI amb 10, superant a Ernesto Valverde i Diego Pablo Simeone, tots dos amb nou. El tècnic de Santpedor també és l'entrenador amb més victòries en partits d'eliminatòries a la Champions (28), superant a Ancelotti, Mourinho i Sir Alex Ferguson.

 

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut