Pep Guardiola i el seu City reben el Reial Madrid amb avantatge en els vuitens de final de la Champions (Reuters)
Futbol

Guardiola: "Si hi ha algun equip capaç de capgirar l'eliminatòria, és el Reial Madrid

El tècnic del Manchester City diu que el seu equip no ha de jugar pensant en l'1-2 aconseguit al Bernabéu en el partit d'anada

Actualitzat

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha assegurat en una entrevista amb Dazn que si hi ha un equip capaç de capgirar l'eliminatòria de Lliga de Campions del 7 d'agost, és el Reial Madrid.

"Tenim un bon resultat del partit d'anada -triomf del City per 1 a 2-. Si juguem amb aquest resultat, tindrem moltes dificultats per poder passar. Hem d'intentar arribar al minut 95 dient que hem estat nosaltres, amb les coses bones i dolentes que té l'equip. No cal pensar massa en l'avantatge que tenim. Sabem l'avantatge que és. Si hi ha un equip que pugui capgirar una eliminatòria, són aquests grans equips com el Reial Madrid, el Barcelona o el Bayern. Coneixen aquestes competicions i les saben jugar".

Guardiola no ha estalviat floretes cap a Zinedine Zidane:

"Com a jugador va ser, buf...  M'hauria agradat tant jugar amb ell! Vaig tenir la desgràcia de trobar-me'l en contra a la selecció francesa. Fa molt bé al futbol en els bons i mals moments, i me n'alegro. Tot i que la gent no em pugui creure, perquè és del Reial Madrid, m'alegro molt que li vagin bé les coses, perquè és molt bo per al futbol que a gent com ell li vagin molt bé les coses. Fent el que ha fet, guanyar tres Champions seguides, guanyar dues Lligues al Barça, quan el Barça en aquesta dècada ha dominat aquesta competició com cap club al món, demostra la seva capacitat."

 

Anar al contingut