Pep Guardiola, en una imatge recent (Reuters)
Futbol

La declaració d'amor de Guardiola al Barça

"Si jo estic entrenant aquí o on sigui de tècnic assistent i el Barça em crida hi aniré. És el meu club", diu l'entrenador del Manchester City, recordant el moment en què Mikel Arteta va deixar el seu "staff" per anar a l'Arsenal

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol anglès es prepara per a un duel entre els dos equips més en forma de la temporada, l'Arsenal i el Manchester City, per un lloc a la cinquena ronda de la Cup. Serà l'enfrontament de Pep Guardiola amb un dels seus antics deixebles, Mikel Arteta, que de moment l'està superant a la Lliga. A les rodes de premsa prèvies, els dos entrenadors han fet referència al seu vincle. 

Guardiola ha rememorat el moment en què es va adonar que Arteta, aleshores tècnic assistent seu al City, tenia una debilitat per l'Arsenal:

"Marcàvem molts gols i ell sempre saltava i ho celebrava, excepte contra un equip. Jo saltava, celebrava, em girava i ell estava assegut. Era l'Arsenal. Aleshores, em vaig adonar: 'A aquest noi li agrada l'Arsenal'." 

El tècnic de Santpedor explica el moment en què Arteta li va explicar que havia rebut una proposta per anar a entrenar l'equip londinenc: 

"Tothom té somnis i sé que ell va anar al seu club, el dels seus somnis. Era seguidor de l'Arsenal pel fet d'haver jugat allà, d'haver sigut el capità. Estimava aquell club. No m'hi vaig voler oposar. La vida és massa curta. S'ha de volar."

Guardiola ha anat més enllà, i quan parlava de la relació entre Arteta i Arsenal no ha pogut evitar comparar-la amb el seu vincle amb el Barça

"És com jo, si estic entrenant aquí, on sigui de tècnic assistent... i el Barça em crida, jo aniré al Barça. És el meu club." 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut