Pep Guardiola en roda de premsa
Futbol internacional

Guardiola se solidaritza amb Klopp: "No digueu als entrenadors quins jugadors hem d'escollir"

El tècnic català surt a favor de l'entrenador del Liverpool, que va assegurar que disputaria el partit de desempat de la Copa de la Lliga contra el Shrewsbury, de la tercera divisió, amb jugadors del filial i que seria el seu segon qui dirigiria l'equip

Actualitzat

Pep Guardiola ha comparegut davant dels mitjans de comunicació el dia abans que el Manchester City s'enfronti al United en el partit de tornada del derbi de la Copa de la Lliga.

El tècnic català ha mostrat tot el seu suport a l'entrenador del Liverpool, Jürgen Klopp, quan es va mostrar molest per la decisió de posar el partit de desempat de la Copa d'Anglaterra contra el Shrewsbury, de la tercera divisió, durant les vacances d'hivern previstes en el calendari de la Premier League. El tècnic alemany va dir que el seu segon dirigiria el partit i que el Liverpool jugaria amb futbolistes del filial:

"Acceptem els horaris, les competicions, els partits cada dos o tres dies, però, si us plau, no digueu als entrenadors quins jugadors hem d'escollir. És la nostra feina. Nosaltres serem allà quan ells ho diguin, tal dia a tal hora, nosaltres hi serem. Però no és necessari que ens digueu qui ha de jugar. És la nostra responsabilitat".

Anar al contingut