Barça

Guardiola: "S'agraeix que des del Madrid confiïn en nosaltres per arribar a la final de Munic"

Pep Guardiola s'ha mostrat irònic a l'hora de respondre José Mourinho, que va afirmar rotundament que el Barça jugaria la final de la Champions. Guardiola ha contestat dient que "s'agraeix que des del Madrid confiïn en nosaltres per arribar a la final de Munic".

Actualitzat
Guardiola també ha aclarit que no li molesten gens els comentaris que Mourinho acostuma a fer sobre el Barça. I ha subratllat que el tècnic portuguès "té dret a respondre totes les preguntes que li feu els periodistes"

Elogis per al Chelsea

Encara en clau Champions, Guardiola ha valorat l'emparellament amb el Chelsea: "és un històric dels últims anys del futbol anglès. Ha competit a la Champions, juntament amb el Manchester i nosaltres sempre hem estat allà. Han demostrat que són capaços de tot, jugadors fantàstics en tots els sentits. No podem pensar que serà fàcil i haurem de fer una bona eliminatòria per arribar a la final"

Pel que fa al partit més immediat, el del Saragossa , l'entrenador blaugrana ha advertit sobre un Saragossa renascut en les últimes jornades: "Els agafem en el seu millor moment; demostra l'amor propi d'aquest jugadors. Mentre que hi hagi opcions sempre s'ha de lluitar. Han agafat una bona dinàmica. Serà un partit molt dur perquè es juguen molt i ho donaran tot".

Piqué, baixa per Saragossa

Gerard Piqué és baixa definitiva per al partit de La Romareda d'aquest dissabte. El jugador no s'ha recuperat d'una sobrecàrrega al bíceps femoral de la cama esquerra. Guardiola ha convocat els disponibles més Tello, Montoya i Muniesa.

Guardiola ha dirigit l'últim entrenament amb tots els jugadors disponibles, més el lesionat Afellay i Éric Abidal. Gerard Piqué ha fet feina de recuperació al marge del grup. Xavi Hernández ha superat les molèsties que tenia i estarà a disposició del tècnic. El conjunt de Manolo Jiménez ha revifat en l'últim mes (suma tres victòries seguides) i exhaureix les possibilitats de mantenir-se a Primera Divisió.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut