Guardiola respon la crítica d'Evra amb elegància
"Potser Evra té raó o potser Evra està fent mèrits per tornar al Manchester United amb algun càrrec." (EFE)
Futbol

Guardiola respon a la crítica d'Evra amb elegància

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha contestat a Patrice Evra després que l'exjugador digués que el català "no vol jugadors amb personalitat"

Redacció Esport3Actualitzat

Pep Guardiola no ha perdut l'ocasió de respondre a Patrice Evra, que havia criticat la manera de gestionar els equips que té el tècnic del Manchester City.

El francès va fer aquestes declaracions a Prime Vídeo:

"El Manchester City necessita líders, però Guardiola no vol líders. No vol personalitat. Ell és el líder. Per això, quan estan en problemes no volen... no tenen ningú al camp que els ajudi"


La premsa no ha trigat a preguntar a Guardiola per les paraules de l'exlateral del Manchester United, i aquest cop el català no s'ha mossegat la llengua a l'hora de contestar-li.

"Potser Evra té raó o potser està fent mèrits per tornar al Manchester United en algun càrrec."

Pep Guardiola li ha recordat els seus èxits a les banquetes del Barça, el Bayern Munic i el Manchester City, on ha dirigit els millors jugadors del món:

"He tingut jugadors agradables i increïbles en el meu passat a Barcelona, Bayern i ManCity. En podria donar una bona llista en termes de personalitat i caràcter. La majoria han guanyat Copes del Món, Europeus, UCL i lligues."

Anar al contingut