Futbol

Guardiola renova amb el Manchester City fins al 2021

El tècnic de Santpedor tenia contracte fins al 2019 i amplia ara dos anys més

Actualitzat

El Manchester City ha anunciat que Pep Guardiola ha signat una ampliació de contracte que el mantindrà lligat al club anglès fins al 2021. L'entrenador català va aterrar al conjunt anglès a l'estiu del 2016 i s'ha compromès amb el campió de la Premier League per a les tres pròximes temporades.

Guardiola ha guiat el seu equip a una temporada de rècord i ha aconseguit els títols de la Premier League i la Carabao Cup. A més, el Manchester City s'ha convertit en el primer equip en la història de la Premier League a assolir la màgica xifra de 100 punts, després de l'emocionant victòria per 0-1 davant el Southampton diumenge passat.

La temporada del Manchester City ha estat històrica, adornada amb l'obtenció de nombrosos rècords de la competició, com el nombre de victòries consecutives (18), el nombre de triomfs totals (32) o el goal average (+79), a més de ser enormement elogiat pel seu estil de joc. L'equip de Guardiola ha batut també el rècord de gols (106), el de més passades en un partit (1.015) i la màxima diferència de la història amb el segon classificat (19 punts).

Després d'aconseguir els títols de la Premier League i la Carabao Cup en la seva segona temporada al club, Guardiola intentarà mantenir el camí de l'èxit durant els tres propers anys.

Guardiola ha vist d'aquesta manera reconeguda la seva magnífica temporada al capdavant de l'equip amb els premis de millor entrenador de l'any tant per part de la Premier League com per part del sindicat d'entrenadors anglesos (LMA).

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut