Futbol internacional

Guardiola reitera que el Reial Madrid no és el millor equip de la dècada

El tècnic català del Manchester City considera que equips com la Juventus, el Barça i el Bayern de Munic estan per sobre dels blancs, perquè no només té en compte la Lliga de Campions

Actualitzat

Pep Guardiola ha reiterat en la roda de premsa prèvia al partit de la Premier League contra el Chelsea que, segons la seva opinió, el Reial Madrid no és el millor equip de la dècada. El tècnic català del Manchester City considera que equips com la Juventus, el Barça i el Bayern de Munic estan per sobre dels blancs, perquè no només té en compte la Lliga de Campions.

"Ho agraeixo, però els aficionats del Madrid estan esperant de mi que digui que el millor equip d'Europa és el Reial Madrid. Comptant només Europa, ells són el millor equip de la dècada de llarg. Han guanyat tres cops seguits la Champions, però el Madrid no és el millor quan comptes lligues, copes i altres trofeus. Perquè la Juventus, el Barça o el Bayern ho han guanyat sis o set cops i ells només dos. Estic segur que Solari ara entendrà millor la meva resposta".

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut