Barça

Guardiola recupera Ibrahimovic per continuar preparant la tornada de la Supercopa

Zlatan Ibrahimovic ja s'ha recuperat d'una faringitis que li va impedir entrenar-se ahir i aquest dimarts al matí s'ha exercitat al costat dels seus companys. El suec ha participat en la sessió matinal que ha dirigit Guardiola, on l'equip ha continuat preparant el partit de tornada de la Supercopa contra el Sevilla. Pinto, que va ser baixa en l'anada, també ha treballat per recuperar-se com més aviat millor. L'única absència ha estat la d'Abidal. El defensa francès ha hagut d'anar a França per declarar davant la comissió de disciplina de la Federació per la rebel·lió dels jugadors de la selecció a Sud-àfrica.

Actualitzat
Tampoc hi han participat els joves Muniesa, Sergi Roberto i Dalmau, que s'han d'incorporar amb la selecció espanyola sub-19 per jugar un amistós a Tòquio.  

Foto de família per a la UEFA

Els seus companys s'han entrenat amb la indumentària de partit. El motiu: fer-se les fotografies oficials per a la UEFA, que les necessita per als dossiers i les revistes de la Lliga de Campions. Unes instantànies on no apareix Hleb, a qui el club busca una sortida. En canvi, però, sí que hi figuren Víctor Sánchez i Martín Cáceres.

Molt lluny de les càmeres, Guardiola dialoga amb un dels preparadors físics. Impossible escoltar què diuen. Fàcil d'interpretar que el tècnic s'interessa per l'evolució, especialment, dels campions del món. Guardiola hi és a sobre. No hi ha temps per perdre. La circulació de la pilota ja és ràpida, però encara estan verds físicament. La majoria s'estrenarà jugant una estoneta al Gamper amb la idea d'arribar a punt a la primera jornada de Lliga.

Complicitat de Messi amb Ibrahimovic. El suec està més bé de la faringitis i ja s'ha entrenat. Circuit físic culminat amb una bona fuetada. També en els entrenaments, Zlatan continua casat amb el gol. Els que fa més dies que s'entrenen van a totes. Adriano ha comprovat que la disputa per un lloc en l'onze no té treva. Entrada duríssima de Keita, que ha merescut targeta groga ensenyada per Alves. Pinto continua recuperant-se de la lesió. Ho té complicat per estar a punt dissabte. Guardiola s'haurà de decidir una altra vegada entre Valdés o continuar donant confiança al porter del filial Miño, que va jugar el partit d'anada.

L'extècnic del Celta Eusebio Sacristán, ara sense equip, ha passat per l'entrenament. Amb Guardiola i Busquets han fet una petita trobada de tres ex del "dream team".

Bojan, confiat en si mateix

Què devia pensar Bojan Krkic quan va saber que David Villa aterrava a Can Barça? Segurament que la història es repeteix i que una temporada més topa amb la competència d'un nou crac al davant.

I no li falta pas raó. Set gols en els últims deu partits de la temporada passada van convertir Bojan en un home decisiu en el tram final. I la imatge de veure'l a la banqueta es va capgirar per una altra de ben diferent: Bojan titular i Ibrahimovic, el fixatge estrella que li havia de barrar el pas, entrant en el seu lloc a la segona part.

El mateix li va passar fa dues temporades, en què la màxima competència va ser Samuel Eto'o, però van demostrar que es podien complementar. Tampoc ho va tenir fàcil fa tres temporades amb l'arribada del seu ídol, Thierry Henry. Van demostrar bona sintonia al terreny de joc, però el mestre va anar deixant pas al deixeble. Aquesta serà la seva quarta temporada al Barça i la perseverança també és la seva filosofia.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut