Futbol

Guardiola, qüestionat sobre la tornada al Barça: "Estic encantat de ser a Manchester"

En una entrevista a Sky Sports, el precandidat a la presidència Víctor Font va assenyalar el tècnic de Santpedor com una opció de futur per al Camp Nou. Guardiola, de moment, tira pilotes fora: "Espero fer una bona temporada al City per continuar aquí."

Redacció Esport3Actualitzat

Ja és habitual que a Pep Guardiola li preguntin sobre una possible tornada al Barça. Ara potser amb més insistència, perquè el seu contracte amb el Manchester City acaba a final de temporada. Però ha estat arran d'una entrevista d'Sky Sports al precandidat a la presidència del Barça Víctor Font que els mitjans anglesos hi han tornat a insistir.

Va dir Víctor Font que llegendes del club com Xavi, Iniesta, Puyol o el mateix Guardiola haurien de construir el Barça del futur. Al de Santpedor, li han demanat que valorés aquesta possibilitat.

"Soc increïblement feliç aquí. Estic encantat de ser a Manchester i espero fer una bona feina aquesta temporada per continuar aquí."

 

Als despatxos de l'Etihad, ja fa temps que treballen en una nova oferta per seduir Guardiola. De moment, però, l'entrenador català s'ha estimat més aparcar les negociacions i focalitzar tots els esforços en una temporada en què el City mirarà de destronar el Liverpool.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut