Futbol

Picabaralla Guardiola - Tebas a Twitter

L'entrenador del Manchester City ha tirat amb bala contra el president de la Lliga i ha defensat el model anglès. "A la Premier hi ha més bona gestió. Es ven millor el producte", ha destacat en una entrevista a TV3

Redacció Esport3Actualitzat

Per a Pep Guardiola, el president de la Lliga espanyola no seria, precisament, sant de la seva devoció. El tècnic del Manchester City ha xocat més d'un cop amb Javier Tebas. Aquest dimarts, durant la celebració del seu campus a Rialp i en una entrevista a TV3, Guardiola ha volgut defensar el model de la Premier League anglesa en comparació amb la gestió del campionat espanyol.

"Allà hi ha més bona gestió. Que el senyor Tebas n'aprengui, del que fan allà. Potser els seus productes es poden vendre millor."

Segons Guardiola, la falta de visió empresarial de Tebas a nivell internacional acaba perjudicant, de fet, els clubs de la Lliga.

"Si es ven millor el producte i es paga més pels drets televisius, que n'aprengui, ell que en sap de tot més que ningú, que és més savi que ningú i que es posa a casa dels altres. Potser així el Barça, el Madrid, l'Atlètic o el València tindran més recursos per fer les inversions que cal."

 

En aquesta línia, l'entrenador del Manchester City s'ha posicionat a favor dels grans inversors que destinen part del seu capital al futbol.

"Potser és l'únic negoci en què està mal vist que la gent vulgui invertir. Si hi ha propietaris que ho volen fer i que no en volen cap benefici... quin problema hi ha?"

Tebas ha publicat un tuit en resposta a Pep Guardiola, en què també dispara contra el tècnic del City. El president de la lliga li ha dit que seria bo que aprengués macroeconomia del futbol i dels efectes dels clubs estats en la inflació de salaris. També diu que aviat hi haurà notícies de l'absolució del TAS al Manchester City:

La rèplica de Guardiola

La resposta de Tebas ha tingut una contrarresposta per part de Guardiola, en el compte que el tècnic català té a les xarxes socials. Diu el de Santpedor que ell no té els coneixements de macroeconomia i tots els altres conceptes que menciona el preisdent de LaLiga, que per això ja hi és ell, però que no s'explica com, després d'uns anys de domini brutal de la selecció i els clubs espanyols a nivell internacional, la Lliga espanyola es troba, el seu entendre, a anys llum de la Premier.   

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut