Pep Guardiola, durant el partit d'aquest dissabte contra el Manchester Unitded.
Futbol

Guardiola: "Potser no estem per competir contra els millors"

Ho va reconèixer després de caure per 1-2 al derbi contra el Manchester United que situa el City a 14 punts del Liverpool i a 6 del Leicester, l'entrenador català està firmant el pitjor inici de temporada des que és entrenador de futbol

Actualitzat

El Manchester City de Pep Guardiola va perdre dissabte el derbi de la ciutat de Manchester contra el United per 1-2 a l'Etihad Stadium, un resultat que situa els "citizens" a 14 punts del líder, el Liverpool, i a 6 punts del segon classificat, el Leicester City. Després del partit, el tècnic català va admetre que "potser" no estan per competir contra els millors d'Europa:

"El United té la qualitat per defensar i la qualitat pel contraatac i s'ha d'acceptar. Aquest és el nivell amb el qual t'enfrontes contra el United, el Liverpool, el Barça, el Reial Madrid, la Juventus... Aquests són els equips contra els quals s'ha de jugar i la realitat és que potser no estem preparats per competir contra ells."

Pep Guardiola està fent el pitjor inici de temporada dels onze anys que fa que s'entrena, mai havia sumat tan pocs punts a aquestes alçades de la temporada. El tècnic de Santpedor insisteix que s'ha de ser realista amb la situació i "acceptar-la i millorar", en un moment que sembla pràcticament impossible que pugui repetir el títol de lliga per tercer any consecutiu i on l'equip se centrarà a guanyar la Champions League.

 

Anar al contingut