Barça

Guardiola podria sumar avui, davant el Ceuta, la seva victòria número 100 com a tècnic del Barça

Un triomf avui del Barça contra el Ceuta tindria, a més de la classificació per als vuitens de la Copa del Rei, un valor afegit. En cas de victòria, Josep Guardiola ja en sumaria 100 des que és tècnic del Barça. A més, si Carles Puyol salta avui a la gespa del Camp Nou, celebrarà el seu partit oficial número 500 amb la samarreta blaugrana, tota una vida al club.

Actualitzat
Ni una, ni dues, ni vint, ni trenta. Josep Guardiola ja ha viscut moltes alegries des que és entrenador del Barça. Posats a posar-hi números, un de ben rodó, el de les 100 victòries, que aconseguirà aquest vespre si l'equip blaugrana s'imposa al Ceuta. D'acord, és fer el conte de la lletera, però les que són ben reals són les 99 que ja té al sarró, les que Guardiola ha acumulat en els últims 2 anys i 3 mesos.

El temps que fa que va començar a fer història al Barça. Va debutar en una prèvia de Champions contra el Wilsa de Cracòvia, l'agost del 2008. El 4 a 0 va ser premonitori per a una temporada en què el de Santpedor va celebrar el gol d'Iniesta al camp del Chelsea, la victòria en la final de Roma contra el Manchester o en la de la Copa contra l'Athletic Club. Una victòria rere una altra per forjar el Barça de les 6 Copes.

Evidentment, també recordarà el 2 a 6 del Bernabéu. Carles Puyol en va fer un dels nou que ha marcat en les dotze temporades que fa que està al Barça. Tota una vida al club, en què ha acumulat 499 partits oficials amb la samarreta blaugrana. Si juga contra el Ceuta aquesta nit, arribarà a la xifra màgica dels 500. Només Xavi i Migueli el superen. I amb 32 anys, Puyol encara té corda per a algunes temporades.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut