Barça

Guardiola: "Messi no trobarà un millor hàbitat que a Can Barça"

L'exentrenador del Barça es mulla a TV3 sobre el futur de Messi i confia que l'argentí acabarà la seva carrera al Camp Nou

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha parlat del futur de Leo Messi en una entrevista a TV3 per a un programa especial que prepara el Departament d'Esports sobre el davanter argentí.

"Tant de bo pugui acabar la carrera al Barça. Messi no trobarà un millor hàbitat que al Barça."

I ha afegit:

 "L'unic que s'ha de fer, com deia el nostre estimat mestre, és tornar als orígens, rescatar el perquè de les coses, que fa ser el Barça especial en moltes coses en la forma de jugar."

I es mostra optimista amb el futur de l'argentí:

"Sabem com fer-ho. La cosa fundacional ja està feta. Només cal treure-li la pols, posar-li una mica d'oli, les claus...i tornar-ho a fer. No hi ha millor club per fer-ho."

 

 

Guardiola ha expressat el seu desig que l'argentí acabi la seva carrera al Barça. Aquest dimecres s'han sabut detalls de la primera trobada entre el Barça i Jorge Messi.

El futur de Messi també es vincula al Manchester City

Durant el mes d'agost del 2020, segons va desvelar el programa "El club de la mitjanit", de Catalunya Ràdio, Messi va parlar amb Guardiola per valorar el seu possible fitxatge pel Manchester City. El crac argentí es va posar en contacte amb l'entrenador català per anunciar-li la seva decisió de deixar el Barça i explorar la possibilitat de marxar amb ell al club anglès.

 

Però Guardiola ha expressat públicament en més d'una ocasió que el seu desig és que Messi segueixi en el Barça.

 

Pep Guardiola i Leo Messi quan estaven junts en el Barça

Aquestes declaracions són part del documental sobre Leo Messi que TV3 està preparant per al final de temporada, on també apareixen Xavi Hernández, Andrés Iniesta, Luis Enrique, Jorge Valdano, Fabio Capello, Ronaldinho, Luis Suárez, Ernesto Valverde, Neymar i Xabi Alonso.

 

 

ARXIVAT A:
MessiGuardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut