Champions

Guardiola: "L'única explicació és futbolística; hem jugat molt malament els primers 45 minuts"

Pep Guardiola, entrenador del Bayern de Munic, ha explicat la desfeta contra el Madrid per 0-4 en la tornada de la semifinal de la Champions amb arguments estrictament futbolístics. "Hem jugat molt malament els primers 45 minuts. Els dos gols a pilota parada els encaixes quan no jugues bé. L'anada i tornada contra el Madrid no ens ha donat cap opció", ha justificat el tècnic.

Actualitzat

Pep Guardiola, entrenador del Bayern de Munic, ha explicat la desfeta contra el Madrid per 0-4 en la tornada de la semifinal de la Champions amb arguments estrictament futbolístics. "Hem jugat molt malament els primers 45 minuts. Els dos gols a pilota parada els encaixes quan no jugues bé. L'anada i tornada contra el Madrid no ens ha donat cap opció", ha justificat el tècnic català.

Guardiola ha negat que el seu equip no hagi competit. "Vam fer-ho a Madrid i ho hem fet a la segona part. Amb possessions més llargues i omplint el mig camp els hem desactivat, però és cert que no hem creat ocasions clares", ha dit el de Santpedor. "És un dels cops més durs de la meva carrera com a entrenador", ha reconegut Guardiola.

L'exentrenador del Barça no ha volgut valorar en profunditat la cerimònia religiosa en memòria de Tito Vilanova, amic i estret col·laborador, i s'ha limitat a apuntar que l'homenatge va ser "merescut".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut