Futbol

Guardiola: "Laporta aportarà optimisme al club i al país"

L'entrenador del Manchester City felicita el nou president del Barça i li desitja el millor per a aquesta temporada i les pròximes.

Marc NegreActualitzat

Pep Guardiola ha valorat aquest dimarts la victòria electoral de Joan Laporta, que tornarà a la presidència del Barça. Guardiola n'ha parlat a la prèvia del partit de la Premier que demà juga el City contra el Southampton. L'entrenador català ha felicitat Laporta i ha destacat el caràcter i la personalitat del nou president blaugrana.

"Ha estat un gran procés electoral, vull felicitar els tres candidats. Naturalment, vull felicitar el president Laporta. No hi ha cap dubte de la seva victòria. Va ser per un marge molt gran. Estic segur que la seva personalitat aportarà un bon ambient, optimisme al club i al país. Li desitjo el millor per a aquesta temporada i les pròximes."

Laporta va ser qui va confiar en Guardiola en el seu dia i li va donar la banqueta del primer equip del Barça. Amb tots dos al club blaugrana, l'equip va excel·lir en la temporada del sextet històric (2008).

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut