Barça

Guardiola i Rosell van sopar dijous per acabar de segellar la renovació del tècnic, segons "El Periódico"

Pep Guardiola i Sandro Rosell van sopar junts dijous per acabar de segellar la renovació del tècnic, segons informa aquest divendres "El Periódico de Catalunya". La trobada va ser a casa del president i afirmen que, aviat, l'entrenador del Barça podria anunciar la seva continuïtat. A la trobada, també hi eren el director esportiu Andoni Zubizarreta, el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, i Tito Vilanova, ajudant de Guardiola. Segons aquest diari, el tècnic blaugrana està més a prop de seguir la temporada que ve que un mes enrere. Fa unes setmanes, Guardiola se sentia més a prop de marxar que de renovar però les circumstàncies sembla que han canviat i la sensació que té ara el club és que renovarà.

Actualitzat
La renovació de Pep Guardiola és més a prop de tancar-se que fa un mes enrere. Segons informa aquest divendres "El Periódico de Catalunya", el tècnic es va reunir ahir a casa del president Sandro Rosell per acabar de segellar els detalls de la seva continuïtat a la banqueta del Barça i per parlar de la planificació esportiva de cara a la temporada que ve. Segons aquesta informació, a la trobada també hi van ser el director esportiu, Andoni Zubizarreta; el vicepresident esportiu, Josep Maria Bartomeu, i Tito Vilanova, ajudant de Pep Guardiola.

Després de molts mesos d'incertesa, el barcelonisme espera amb candeletes l'anunci definitiu de la renovació de Guardiola, que fa un mes va respondre de forma negativa a la consulta feta per la directiva. Però les circumstàncies sembla que han canviat en aquests últims dies i el tècnic podria anunciar en breu la seva continuïtat.

Segons aquesta informació, Guardiola ha aprofitat la setmana de compromisos internacionals de seleccions per marxar dos dies a una capital europea i acabar de rumiar una decisió que s'està dilatant més del que la junta directiva hauria desitjat i que ha destapat tot tipus d'especulacions. Malgrat els rumors, fonts dels clubs han desmentit que Guardiola hagi demanat algunes condicions per renovar. Ni és una qüestió econòmica, ni la directiva ha de retirar l'acció de responsabilitat contra Joan Laporta, ni s'ha de vendre algun jugador important de l'actual plantilla, ni res de res. Es tracta d'una decisió estrictament personal del tècnic de Santpedor.

El nou contracte ja està redactat

La informació de "El Periódico" també desvela que el nou contracte de Guardiola ja fa un temps que està redactat i només falta definir la durada definitiva. Al club blaugrana li agradaria que el tècnic renovés per dues temporades perquè l'any que ve no es torni a repetir el mateix escenari, però tot sembla indicar que Guardiola prefereix renovar per un any més, com ha fet fins ara.

Un altre dels factors decisius que haurien empès Guardiola a renovar és el bon estat de salut del seu inseparable ajudant i amic íntim Tito Vilanova, una persona fonamental en els seus esquemes de treball. Vilanova s'està recuperant favorablement d'una intervenció quirúrgica complexa a la glàndula paròtida que el va tenir apartat de l'activitat del primer equip unes setmanes però en els últims partits ja ha pogut asseure's a la banqueta al costat de Guardiola. El club blaugrana confia que l'anunci no es dilati gaire més en el temps.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut