Guardiola elimina el Reial Madrid de la Champions (Reuters)
Futbol

Josep Guardiola: "A la segona part hem sortit amb el fre de mà, però hem sabut aprofitar les errades del Madrid"

L'entrenador català celebra la victòria del seu equip que dona al City el pas als quarts de final de la Lliga de Campions

Àlex ÁvilaActualitzat

Josep Guardiola s'ha mostrat satisfet després de la victòria del seu equip davant el Reial Madrid. Els "citizens" han aprofitat dues errades greus de Varane per certificar el pas als quarts de final de la Lliga de Campions. El tècnic de Santpedor ha destacat la segona part que han fet els seus jugadors, tot i haver "sortit amb el fre de mà".

"A la segona part hem estat millor que ells, tot i que hem jugat una mica amb el fre de mà. A les ocasions que hem creat nosaltres no hem pogut marcar, però en canvi hem sabut aprofitar les seves errades defensives."

El Manchester City ha superat l'eliminatòria amb un global de 4-2 sobre el Reial Madrid. El resultat deixa notablement feliç Josep Guardiola per haver eliminat el "tres vegades campió de manera consecutiva de la Champions League".

"En general estem molt contents. Hem pogut eliminar el tres vegades campió de manera consecutiva de la Champions. Poder anar a Lisboa i veure fins on podem arribar ens dona molta alegria."

L'entrenador català ha volgut subratllar la dificultat del partit. Primer per jugar contra el Reial Madrid, i segon per la humitat que feia a l'Etihad Stadium a la qual no estan acostumats els seus jugadors.

"El que realment em preocupava era poder aguantar els mals moments que tinguéssim. És llavors quan t'adones de la fortalesa del Reial Madrid i com juguen aquests partits. Feia molta humitat i els jugadors d'aquí ho pateixen molt."

Guardiola ha explicat la seva conversa amb Zinedine Zidane al final del partit. El de Santpedor ha destacat que l'ha felicitat per guanyar la lliga i ha conclòs afirmant que "tant de bo un dia puguem anar a sopar junts i parlar de tot".

 

 

 

Anar al contingut