Pep Guardiola es pronuncia sobre Erling Haaland
Pep Guardiola es pronuncia sobre Erling Haaland (Reuters)
Futbol internacional

Guardiola felicita el Manchester City per fitxar Erling Haaland

El tècnic de Santpedor ha valorat el fitxatge del noruec pel conjunt "citizen" i s'ha desfet en elogis amb el seu futur davanter

Redacció Esport3Actualitzat

El Manchester City va anunciar aquest dimarts l'acord amb el Borussia Dortmund perquè Erling Haaland sigui nou jugador "citizen" a partir de l'1 de juliol. Pep Guardiola, després de la golejada del seu equip al camp del Wolverhampton per 1 a 5, va valorar el fitxatge del davanter noruec pel conjunt "skyblue".

"Haaland és jove i té un talent increïble. Arriba amb una edat perfecta. Felicito el club per haver-lo fitxat i que hagi signat per als propers anys. Estic molt satisfet que hagi decidit venir a jugar aquí, i espero que ara puguem dedicar-li la Premier League."

Amb la victòria de dimecres, el Manchester City té la Premier League a tocar. A falta de dues jornades, tenen tres punts més que el Liverpool, segon classificat. Des de la seva arribada al conjunt "citizen", Guardiola ha aixecat fins a deu títols, però tots d'escala nacional.

Al de Santpedor, però, se li resisteix la Champions League, i el fitxatge d'Erling Haaland reforça el projecte esportiu d'un City que fa anys que busca la seva primera "orelluda" de la història. El tècnic català confia que el noruec s'adapti ràpidament al nou club i segueixi marcant gols com ha fet fins ara.

"La temporada vinent treballarem junts. Tant de bo s'adapti bé, l'ajudarem a fer-ho al més ràpid possible, en termes de la ciutat, la casa i tot. I estic segur que s'adaptarà ràpidament a la forma amb què volem treballar... Ha marcat molts gols a la seva carrera, i l'ajudarem, a través del joc, que tingui més oportunitats per marcar gols."

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut