Futbol

Guardiola explica per què creu que alguna gent li té mania

L'entrenador del Manchester City ho ha afirmat quan repassava la seva carrera a les banquetes

Redacció Esport3Actualitzat

Ningú pot agradar tothom, i fins i tot un dels entrenadors més llorejats de la història del futbol té els seus detractors. L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha fet un repàs en conferència de premsa de la seva carrera, des que va començar al Barça B ja fa més de 15 anys. El tècnic de Santpedor ha posat en valor tot el que ha aconseguit i ha explicat també per què creu que no agrada a alguna gent. 

"Mai vaig pensar que viuria el que he viscut quan vaig començar a entrenar a Tercera Divisió a Barcelona, i després vaig agafar el primer equip, mai ho hagués imaginat. Tot això ha superat les meves expectatives, i estic més que agraït per haver-ho viscut amb equips increïbles i grans jugadors. Si demà diguessin que s'acaba la meva carrera per la raó que fos, no podria demanar res més, res més. Mai vaig imaginar que seria tan afortunat ni tan privilegiat. Per això a molta gent no li agrada el Pep, perquè soc un afortunat, ho sento. Així ho sento."

La trajectòria de Pep Guardiola a les banquetes sembla lluny d'acabar-se. La seva feina continua sent reeixida i, ara mateix, a punt d'arribar al mes de maig, el Manchester City opta encara a guanyar la Premier, la Copa anglesa i la Lliga de Campions. El tècnic n'està ben orgullós i diu que l'encoratja a continuar endavant. 

"Estant així, per què hauria de parar? És un privilegi estar a final de curs lluitant pels títols, la millor sensació possible. Sé que si no guanyem la Premier, serà un fracàs de temporada. No m'importa, ho acceptaré."

 

 

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut