A l'esquerra, Pep Guardiola; a la dreta, l'escenari del festival d'Eurovisió
A l'esquerra, Pep Guardiola; a la dreta, l'escenari del festival d'Eurovisió (Reuters)
Futbol

Guardiola esclata: Eurovisió li resta un dia de descans al City

L'entrenador del Manchester City ha lamentat l'horari del partit de la Lliga anglesa contra l'Everton

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha esclatat en la roda de premsa prèvia al partit de la Premier League contra l'Everton. El tècnic de Santpedor no pot entendre per què el seu equip jugarà diumenge, només tres dies abans de la tornada de les semifinals de la Champions contra el Reial Madrid. "No ho entenc, però m'hi he d'adaptar. No hi lluitaré més, l'horari és el que és", ha comentat.

Ell mateix, però, n'ha explicat el motiu: el festival d'Eurovisió, que es farà a Liverpool aquest dissabte i que ha impedit al City tenir un dia més de descans. Les forces de seguretat no tenen prou efectius per als dos esdeveniments.

"No podem jugar dissabte contra l'Everton perquè hi ha Eurovisió i no sembla que hi hagi prou capacitat per gestionar tanta gent a la ciutat al mateix temps."

Queixes sobre el calendari

L'horari del partit contra l'Everton ha centrat bona part de la conferència de premsa. El tècnic de Santpedor ha lamentat la configuració del calendari i l'ha comparat amb el d'altres lligues.

"Estic convençut que la Premier vol ajudar els seus equips. El problema és el calendari, la quantitat de partits que hi ha."

"Hi ha moltes competicions, hi ha molts partits en tots els calendaris. Aquest és el problema, sigui de la Lliga o de la Premier League. A Alemanya o a França, juguen en divendres i hem de jugar quan ens diguin, això no canviarà."

Tot i això, Guardiola està convençut que els jugadors "citizens" trauran energia d'on sigui per competir al màxim nivell en la tornada a l'Etihad.

"Crec que guanyar ajuda a ser millor. Si recuperes la mentalitat, estàs en una bona posició. Sempre crec que el cos humà té recursos increïbles per continuar endavant. Quan creus que estàs exhaust i no pots més, pots."

El Reial Madrid tindrà un dia més de descans, perquè juga el seu partit de Lliga en dissabte (21.00)

ARXIVAT A:
Guardiola
Anar al contingut